Arxiu mensual: setembre de 2021

Vídeo presentació AMPA Escola Saltells

Benvolgudes famílies,

Els membres de la Junta de l’AMPA hem volgut preparar un vídeo informatiu, perquè coneixeu què fem des de l’associació de pares i mares, i quins aspectes heu de tenir presents per aquest inici de curs. Per visualitzar-ho, feu click en el link de sota.

Esperem us sigui útil per enllestir aquest curs 21-22 i sumar-vos a aquest projecte.

Sabeu que qualsevol dubte, suggeriment,… podeu contactar amb nosaltres a través dels correus: ampasaltells@hotmail.com o info@ampasaltells.org

Moltes gràcies!!

https://www.canva.com/design/DAErInOhHMI/ELv8BAPeVS2dVEh5uGaPcg/watch?utm_content=DAErInOhHMI&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

Convocatòria Junta Ordinària d’AMPA 16/09/2021

Estimanes famílies,

Carmina Becerra, com a presidenta de l’AMPA de l’Escola Saltells, convoca a la primera Junta Ordinària del curs 2021-2022 que tindrà lloc el proper dijous 16 de setembre a les 17:30h, amb el següent ordre del dia:1.    Benvinguda al nou curs escolar. 
2.    Aprovació acta anterior (nº202). 
3.    Delegats i delegades de classe.
4.    Eleccions Junta.
5.    Menjador. Estat situació i/o novetats. 
6.    Extraescolars. Estat situació i/o novetats. 
7.    Socialització: estat de situació dels cobraments.
8.    Web AMPA.
9.    Rocòdrom.
10.  Inversió ombres pati.
11.  Regals Reis Mags.
12.  Teatre.
13.  Taulell informatiu AMPA.
14.  Precs i preguntes.
15.  Fixar data propera reunió.

La reunió es farà per via telemàtica. En concret per Google Meet.
Us passem les dades perquè podeu fer la connexió:

Amb el següent link:
meet.google.com/occ-yfem-uqe

O accedint a Google Meet i introduïnt aquest codi:
occ-yfem-uqe

Recordem que les juntes estan obertes a tots els socis/sòcies que estiguin interessats en assistir. Si voleu veure com funcionem o voleu participar a l’AMPA és un bona oportunitat per veure’ns i poder escoltar les vostres opinions.

Us hi esperem!

Salutacions,
Carmina Becerra
Presidenta AMPA Saltells

Bienvenid@s al nuevo curso 2021-2022

Querdias familias!!

El próximo lunes 13/9 comienza el curso 2021-2022.

Hay nervios, ilusión, algo de tristeza por dejar atrás el verano y muchas ganas de reencontrarse con los amigos, muchas ganas de conocer quién será el tutor o tutora de este año, muchas ganas de que la pandemia nos deje recuperar nuestras costumbres, muchas ganas de aprender y de pasarlo bien.Desde el AMPA queremos dar la bienvenida a este nuevo curso y en especial a las nuevas familias.

Como siempre, cualquier cosa que necesitéis, estamos a vuestra disposición mediante el teléfono 93 691 69 57 (Administrativa Edi) o desde el correo electrónico ampasaltells@hotmail.com

También podéis contactar con las diferentes comisiones a través de las direcciones siguientes:

Comedor y Acogida: menjador@ampasaltells.org
Extraescolares: extraescolars@ampasaltells.org
Socialitzación: socialitzacio@ampasaltells.org
Infraestructuras: infraestructures@ampasaltells.org
Culturales: culturals@ampasaltells.org
Teatro: teatre@ampasaltells.org
Comunicación: comunicacio@ampasaltells.org
Delegados: coordinadordelegats@ampasaltells.org

Os queremos recordar aspectos importantes a tener en cuenta en este inicio de curso:

Comedor y acogida matinal o tarde
Iniciamos un nuevo curso y un nuevo proyecto con la empresa “Com a Casa”. Recordamos que hay que hacer las inscripciones lo antes posible. Se os dará acceso a la APP de Dinantia. En ella podremos tener contacto directo con la empresa, así como ver los menús, etc…
Hemos enviado mediante el grupo de delegados de clase el menú de septiembre para que lo tengáis antes del inicio de curso.

https://comacasamenjadors.cat/families
USUARIO: ESCOLASALTELLS
CONTRASEÑA: SALTELLS


Extraescolares
Se inician el próximo 17/9, excepto para los alumnos en adaptación. Recordad que es muy importante hacer las incripciones mediante el link que os facilitamos y también haber pagado la cuota del AMPA antes de iniciar la actividad. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScziSOxsjlwRqkRWQpl1_is3up8ZaxN_szs-MNlKB59cjXreQ/closedform

Socialización
Para los alumnos de primaria (1ro a 6to), se hará entrega de los libros para este curso. Recordamos que para hacer la entrega es necesario haber pagado la cuota de socialización de este año. Cualquier duda, podéis contactar con Edi (ampasaltells@hotmail.com).

Entradas y salidas al centro
El colegio enviará circular con la información detallada, pero os adelantamos el plan de entradas y salidas que, al igual que el año pasado, se realizarán en dos turnos:

Primer turno: alumnos de 1ro a 6to. Mañanas de 9h a 12:30h y tardes de 14:50h a 16:20
1ro: plaza de los enamorados (puerta derecha patio infantil)
2do y 3ro: plaza de los enamorados (puerta comedor – AMPA)
4to, 5to y 6to: plaza de los enamorados (puerta izquierda primaria)

Segundo turno: alumnos de P3, Infantil A, B y C. Mañanas de 9:10h a 12:40h y tardes de 15h a 16:30
Todos: plaza de los enamorados (puerta derecha patio infantil)

Grupos Whatsapp de clase
Las familias tenemos diferentes formas de comunicarnos. Sin duda una de las más rápidas, es mediante el grupo de Whatsapp que tienen las diferentes clases. Este grupo debe ser utilizado exclusivamente para compartir información relacionada con el día a día de nuestros hij@s en el colegio. Por ello es muy importante que habléis con el padre o madre delegado de vuestra clase para que os pueda añadir. 

La figura del delegado es muy importante, ya que es el enlace entre las familias, el colegio y la Junta de AMPA, para todos aquellos temas que no sean estrictamente individuales.
Normalmente esta persona se elige en las reuniones de inicio de curso. Aseguraros que vuestra clase elige a su representante. De momento, los delegados son los mismos del año pasado, a la espera de celebrar estas reuniones.

Elecciones junta AMPA
Aprovechamos la ocasión para comunicar que, según nuestros estatutos, este año deben celebrarse elecciones a la Junta del AMPA. Este relevo de miembros de la Junta es algo natural que se debe realizar, ya que nuestros hijos acaban la primaria y dejan el colegio, o no disponemos del tiempo que desearíamos, o necesitamos nuevos puntos de vista y opiniones.
Si no hay renovación de cargos, quedarán en el aire temas tan importantes como la gestión del comedor de nuestros hijos, las actividades extraescolares, toda la gestión de los libros, becas, subvenciones, etc… y muchas cosas más. Os animamos a participar en la junta del próximo jueves 16/9 para que veáis el funcionamiento internos de estas sesiones.

Muchísimas gracias a tod@s por vuestra colaboración.
Estamos seguros que será un curso fantástico.

Un saludo,
Junta AMPA Escola Saltells

Comunicació

El curs 2019-2020, va néixer una nova comissió dins de l’AMPA de l’Escola Saltells, la qual té per objectiu coordinar, millorar i garantir la COMUNICACIÓ entre Famílies, AMPA i Escola.

Què fem?

 • Donar visibilitat als projectes i activitats que es duen a terme dins de l’AMPA. Per exemple, menjador.
 • Treballar conjuntament amb els delegats i delegades per tal que aquests recullin les propostes, queixes, suggeriments i felicitacions que facin referència a l’AMPA.
 • Informar a les famílies sobre temes relatius a l’escola,sempre que ens sigui possible. Amb l’objectiu de millorar la comunicació entre escola, AMPA i famílies.
 • Buscar la implicació i participació de les famílies, conjuntament amb els delegats i les delegades.
 • Impulsar nous sistemes d’informació/comunicació. En estudi.
 • Impulsar la presència de l’associació i els seus actes a la xarxa, agilitzant així el flux d’informació entre els diferents membres de la comunitat escolar: presència a les xarxes socials (facebook, twitter, Instagram).
 • Millorar, mantenir i actualitzar la web de l’AMPA. 

Què NO farem?

 • Tots aquells temes que fan referència a la classe han de seguir el canal dels delegats i delegades i aquelles informacions puntuals i immediates de tipus administratiu han de seguir el canal de l’administració de l’AMPA.
 • Tot els temes que siguin d’una comissió en concret, per exemple temes de menjador, extraescolars,… hauran d’anar directes al canal que correspongui.

Actualment aquests són els nostres canals d’informació

  – Circulars via mail

  – Panell informatiu AMPA

  – WEB AMPA: http://ampasaltells.org/

  – Facebook, Twiter, Instagram

  – Reunions amb l’escola i amb la resta de comissions

  – Cartells informatiu, en cas necessari. Exemple Halloween

Podeu comunicar-vos amb nosaltres sempre que ho necessiteu a través de la nostra adreça de correu comunicacio@ampasaltells.org

Socialització

La Comissió de Socialització s’encarrega de gestionar el Projecte de Socialització, que consisteix en la reutilització dels llibres i del material de consulta a primària.

És un projecte d’escola i AMPA.

A primer de primària s’inicia el projecte de SOCIALITZACIÓ de llibres i material complementari (aprovat a l’Assemblea General Extraordinària del 12 de maig de 2009 i ratificat pel Consell Escolar del 22 de juny de 2009). Es regeix per un protocol d’actuació al qual ens adherim totes les famí­lies de l’escola. és un projecte conjunt AMPA-ESCOLA i la seva continuïtat depèn de la implicació de tots i totes.

Es paga una quota única, que inclou els llibres (de text, de lectura, de consulta…), el material escolar i la quota d’AMPA (aquesta és per famí­lia, no per nen).

La Comissió s’encarrega, entre d’altres, de comprar els llibres directament a les editorials per així­ aconseguir un millor preu; de comprovar, conjuntament amb els mestres, el retorn dels llibres; de la revisió de l’estat d’aquests; de preparar els lots per a cada nen/a; i de portar-los a les aules per al curs següent.

QUOTA MATERIAL I LLIBRES CURS 2021-2022

La quota a pagar pel curs 2021/22 serà: 150,00€ pel primer fill i 135,00€ pels successius. La diferència de l’import ve donada perquè la quota de l’AMPA es paga per família.

El desglossament de la quota quedarà com segueix:
Materail Escolar: 85,00€
Llibres Socialitzats: 50,00€
Quota d’Ampa: 15,00€

CONDICIONS DE PAGAMENT:
Si no informeu del contrari, des de l’AMPA realitzarem el gir de la quota en el mateix número de compte que l’hem fet en cursos anteriors.

Heu de contactar amb nosaltres en els següents casos:

 • Si heu fet qualsevol canvi en les dades bancàries.
 • Si heu fet sol·licitud de beca a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
 • Si no teniu el rebut domiciliat.
 • Si el vostre fill passa aquest curs a 1r de primària.
 • Si en lloc que us girem el rebut, preferiu fer el pagament per transferència bancaria

BANC SABADELL: ES60 0081 0407 1900 0120 1822

 • Per qualsevol dubte o aclariment que tingueu.

Per contactar amb nosaltres podeu enviar un correu electrònic a l’adreça ampasaltells@hotmail.com, abans del 10 de maig, i sempre heu de fer constar el nom i el curs de l’alumne sobre el qual feu la consulta.

MOLT IMPORTANT:
1. Si es produeix la devolució de qualsevol rebut, les despeses generades (al voltant dels 4,50€) aniran a càrrec de qui l’hagi retornat.
2. En cap cas es lliuraran els llibres a aquells alumnes que, a començament del curs 2021/22, no hagin satisfet el pagament total de la quota.

Respecte de la quota d’infantil (P3-P4-P5), l’escola us farà arribar la informació de pagament amb el número de compte on fer-ho.

Per a més informació, pots enviar un correu electrònic al e-mail: socialitzacio@ampasaltells.org

Menjador i Servei d’Acollida

El menjador i servei d’acollida de la nostra escola, es gestiona a través d’una empresa Externa però amb cuina in situ al nostre centre.

El proveïdor és l’empresa “Com a Casa“.

Els membres de la comissió de menjador fan la supervisió, tant del servei com del menú. Aquesta supervisió es fa directament amb l’empresa, amb la coordinadora del centre, com en reunions mixtes (AMPA-ESCOLA-EMPRESA).

El servei d’acollida ho fan les mateixes monitores del menjador.

INSCRIPCIÓ AL SERVEI DE MENJADOR
A l’inici de curs haureu d’omplir el formulari d’inscripció al menjador per tal de poder donar d’alta als vostres fills i filles al servei. Aquest formulari s’omple de manera online a través de la nostra web (a l’apartat dedicat a la vostra escola), on també podreu veure el menú escolar que es penjarà mensualment. Un cop omplert el formulari, on facilitareu les dades necessàries, ja tindreu als infants inscrits.
Per accedir a fer la inscripció online o veure els menús mensuals ho heu de fer a través del següent enllaç: https://comacasamenjadors.cat/families/

USUARI: ESCOLASALTELLS
CONTRASENYA: SALTELLS

La realització de la inscripció al servei és imprescindible per a que els infants puguin fer ús d’aquest, doncs en aquest formulari heu de signar diverses autoritzacions.

Al-LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES
A la inscripció del menjador es pot marcar si és tenen al·lèrgies i intoleràncies a alimentàries, en aquests casos cal que les famílies aportin informe mèdic on es detallin els aliments que cal evitar i el tipus de intolerància o al·lèrgia.


FACTURACIÓ DEL SERVEI I COMUNIACIONS D’ABSÈNCIES
El preu del menú de l’usuari fix al menjador (mínim de 3 dies per setmana) és de 6,33 euros.
El preu del menú esporàdic és de 6,96 euros.
El cobrament dels rebuts es realitzarà a mes vençut, entre els dies 1 i 5 del mes. L’abonament dels rebuts serà per rebut bancari.

Per al correcte desenvolupament de la gestió del servei, hi haurà una coordinadora d’atenció a les famílies a partir de les 9,00 h del mati. La coordinadora tindrà actiu un número de telèfon mòbil, així com una direcció de correu electrònic, vies proposades per a la comunicació del dia a dia amb les famílies.
Telèfon de contacte: 722 497 859
Correu electrònic de contacte: saltellsmenjador@gmail.com
Per a demanar el servei esporàdic de menjador, també s’haurà de realitzar la inscripció i comunicar a la coordinadora el dia que es farà ús del servei.

Absència esporàdica. En cas que un dia el vostre fill o filla no assisteixi al servei, haureu de notificar-ho a la coordinadora amb la major antelació possible, i com a màxim, abans de les 10h del mateix dia. En aquest cas, i amb el previ avís, es cobrarà un import de 3,18 euros el dia.
Absència a partir del 4art o més dies. En cas que l’absència sigui de més dies, sempre amb previ avís i justificant, es descomptarà el 100% de l’import a partir del tercer dia d’absència consecutiva.
Colònies. En cas de colònies no es cobrarà el servei de menjador d’aquells dies.
Aïllament Covid-19. En cas de d’aïllament no es cobrarà el servei de menjador dels dies confinats.
(*) Hi haurà servei de carmanyola pels alumnes becats i els alumnes no becats que així ho desitgin, en cas de confinament domiciliari de grup bombolla.

SERVEI D’ACOLLIDA
El preu de l’acollida es el següent:
Usuaris Fixes: 1,30h 55€ — 1h 41,50€ — 0,30m 20,75€
Usuaris Esporàdics: 1,30h 4,25€ — 1h 2,85€ — 0,30m 1,40€
Dia extra usuari fix: 1,30h 3€ — 1h 2€ — 0,30m 1€

GESTIÓ D’IMPAGATS
En cas de devolució d’un rebut, s’enviarà una comunicació a les famílies per a que en un
termini de 5 dies regularitzin l’impagat. Aquest rebut impagat comportarà unes despeses bancàries de 6 euros.
En cas de no fer efectiva la regularització en el termini indicat l’alumne no podrà continuar fent us del servei de menjador.


SORTIDES I EXCURSIONS
En cas de sortides de tot el dia, s’ofereix la possibilitat de demanar pícnic per als usuaris de menjador. Els pícnics seran carmanyoles (macarrons+nuggets+ aigua+fruita i tovalló)