Arxiu de la categoria: Uncategorized

BON INICI DE CURS 2022-2023

INFORMACIÓ IMPORTANT INICI DE CURS 2022-2023

Estimades famílies!

Per part de l’AMPA de l’Escola Saltell us donem la benvinguda a aquest nou curs escolar i recordem temes important a tenir presents en aquest inici de curs:

1.    Quota AMPA:

a.    Import: són 15€ anuals per família, no per nen. És una quota voluntària però dóna accés a poder participar en les activitats que gestiona i organitza l’AMPA. Així com fer ús de les extraescolars, menjador i servei d’acollida, abonant el preu corresponent.

b.    Com fer el pagament? Les famílies que tinguin alumnes entre primer i sisè, paguen la quota a través de la domiciliació del rebut de llibres i material passats al juny (primer fill) i juliol (fills restants). Per la resta de famílies d’infantil (P3 a P5), sense germans a primària, hauran de fer el pagament mitjançat transferència al compte corrent de l’AMPA ES60 0081 0407 1900 0120 1822. Indicant el nom del nen/a, curs i el concepte “QUOTA AMPA”. També podeu trucar a l’Edi (Administrativa de l’AMPA) al telèfon 93 691 69 57 i acordar dia per pagar-ho en efectiu.

2.    Inscripcions menjador i acollida. Podeu passar correu a l’Edi (administrativa AMPA) al mail menjador@ampasaltells.org o trucar per telèfon 93 691 69 57 (matins).

3.    Inscripcions activitats extraescolars. Per fer les inscripcions heu d’omplir el formulari que trobareu al link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFdXOjzYIA61DAWh-N2BoQOT7WbKS-tVzUiGUpYJcTnZND-A/viewform. Per qualsevol dubte, podeu contactar al telèfon 676 896 285 (coordinadora d’extraescolars) o per mail al correu extraescolars@ampasaltells.org.

4.    Compra de roba esportiva, xandalls i bates classe i menjador. Disponible al despatx de l’AMPA per les tardes. De 16.30h a 18.30h.

 5. Grups Whassapp famílies: cada classe té un grup per fer comunicacions importants. Aquest grup el lidera i administra el delegat o delegada de la classe (pare o mare). És important que estigueu dintre per poder conèixer tota la informació rellevant relacionada amb els vostres fills i filles. Pregunteu al/la vostre delegat/da.

6. WEB AMPA: recordem que podeu consultar la nostra web on trobareu tota la informació necessària pel vostre dia a dia a l’Escola
http://ampasaltells.org/

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres al correu de l’AMPA ampasaltells@hotmail.com.

Moltes gràcies i bon inici de curs!!!!
JUNTA AMPA Escola Saltells

VISITA SA MAJESTAT REI MAG D’ORIENT A L’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

Com cada any, des del Saltells, hem escrit la carta als Reis d’Orient i ens han confirmat que, el proper divendres 17 de desembre, tindrem a sa Majestat de visita a l’escola. Portarà regals per a totes les classes, per a que els nostres fills i filles puguin gaudir amb els seus companys i companyes.

Els mestres de l’escola i la Junta d’AMPA, amb l’ajuda de més pares i mares, ja preparem la recepció oficial, amb música, sorpreses i una bústia reial perquè els nens i nenes puguin deixar les seves cartes des d’avui fins el dia 22 de desembre.

Cal dir que aquesta visita s’adaptarà a l’actual situació sanitària, adoptant mesures de prevenció que garanteixin una celebració segura.
Esperem que els nostres infants gaudeixin d’aquests moments tan màgics!

Una forta abraçada i Bon Nadal!!!
Mestres Escola Saltells & Junta d’AMPA Saltells