Accions contra el tancament d'un grup de P3, participa!

Accions contra el tancament d’un grup de P3, participa!

Hola famílies!

De cara a fer pressió per demanar al Departament d’Ensenyament que faci marxa enrere en el tancament d’una línia de P3 a la nostra escola o a qualsevol altra de Cerdanyola, i que opti per una baixada de ràtios es faran les següents accions:

–   Recollida de signatures: fins dimecres hem de recollir signatures de les famílies que tinguin la intenció d’escollir la nostra escola per matricular als seus fills/es a P3. Aquestes signatures es faran arribar a través de registre als Serveis Territorials d’Ensenyament.

–   Petició change.org: a través de la plantaforma Change.org demanarem que s’abaixin ràtios en comptes de tancar aules. Podeu signar la petició accedint al següent enllaç

–   Durant la setmana vinent, tots els dies al matí anirem a l’escola vestits de negre fent el màxim xivarri possible (xiulets, flautes, cassoles …) per expressar el nostre rebuig al tancament. Us adjuntem el logo en defensa de l’escola pública per si el voleu imprimir i enganxar-lo a les samarretes.

–   Tot i que l’Ajuntament ens està donant tot el seu suport, podeu entrar al web d’aquest un escrit per expressar el rebuig a aquesta mesura i fer més visible el nostre desacord. El podeu fer a: http://www.cerdanyola.cat/seu-electronica/queixes-suggeriments

–   Dilluns 19/3 a les 16.30h: a la sortida de l’escola pintarem pancartes i farem recollida de signatures.

–   Dijous 22/3 a les 16.30h: anirem tots plegats cap a l’Ajuntament, amb pancartes i fent soroll, per a que tota la ciutat s’assabenti d’allò que està passant. Informarem més endavant del recorregut i activitats.

–   També estem preparant una possible concentració a Sabadell davant els Serveis Territorials d’Ensenyament. També informarem més endavant.

Totes aquestes accions es comunicaran a la Plataforma d’AMPAs de Cerdanyola per convidar a altres escoles a participar.

Amb aquest escrit també volem donar les gràcies a tots els que estan participant activament en el grup de coordinació, és molt important la vostra ajuda per poder aconseguir el nostre objectiu!!!