Activitats Sant Jordi

Activitats Sant Jordi

Com cada Sant Jordi, a part de les activitats proposades per l’escola, l’AMPA i les famílies de 6è organitzen diverses activitats per a que podeu gaudir d’aquesta festa.

El divendres 22 d’abril tenim un munt d’activitats a partir de les 16.30h:

  • Els alumnes de 6è vendran llibres, manualitats i berenars a la porta de l’escola per recollir fons per la festa de final de curs.
  • Als voltants del menjador de l’escola es faran tallers de manualitats i el taller d’hospital de llibres, podeu portar els vostres llibres malmesos per a poder-los recuperar.
  • Conta-contes al menjador de l’escola, representarem El drac del Saltells.
  • Finalment farem un berenar de germanor, les famílies podeu portar embotits,galetes, sucs, batuts… per compartir entre tots els participants a la festa (per tal que hi hagi varietat podeu apuntar el que portareu per compartir a la llista penjada al costat del despatx de l’AMPA).

El dissabte 23 d’abril, les famílies de 6è posaran una parada a la plaça Abat Oliba on vendran roses, manualitats i llibres de segona mà.

FELIÇ SANT JORDI!!!!

I no deixeu de veure els murals tant guapos que estan fent els nostres nens i nenes a l’hora de menjador, si els voleu veure en directe, estan penjats a la paret al costat de l’entrada de l’AMPA.