Així ha estat la Castanyada 2015

Així ha estat la Castanyada 2015

La Castanyada 2015 ha finalitzat, i en aquesta entrada intentarem fer un resum de les activitats que s’han fet a l’escola per tal de celebrar la primera festa d’aquest curs.

Des de la comissió de culturals es va demanar a tots els nens i nenes que portèssin un bolet fet per ells per guarnir l’escola amb motius de tardor. La participació va ser excel·lent i podem dir que tenim uns grans artistes a l’escola, l’exposició de bolets va quedar genial (encara la podeu veure en les jardineres de la porta d’entrada al menjador-Ampa).

[Not a valid template]

 

Dimarts, com cada any, van venir de visita de les castanyeres per animar la festa, i no ho van fer soles, aquesta vegada van venir acompanyades de Marrameu Torracastanyes.  El grup de tratre de l’AMPA de nu va animar la festa, fent gaudir als nostres nens i nenes.

 

[Not a valid template]

I com cada curs, divendres es van repartir les castanyes, que cada any couen les cuineres de menjador. Mares voluntàries vestides de castanyera van repartir les castanyes entre tots els alumnes de primària.

[Not a valid template]

També vam tenir paradeta de les famílies de 6è, van vendre manualitats relacionades amb la castanyada i Halloween per recaptar diners per la festa de final de curs dels alumnes de 6è.

76d5fa33aeae309639e068e495f51757

 

 

 

 

 

Gràcies a tothom qui ha participat i sobretot a les comissions de culturals i teatre!