Assemblea Oberta del Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC)

Assemblea Oberta del Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC)

Des de l’Ajuntament ens han fet arribar tota la informació sobre la convocatòria de l’assemblea oberta del Projecte Educatiu de Cerdanyola (PEC). A continuació us passem la carta que ens han fet arribar.

Serà el dimecres 18 de novembre a les 18h a  la sala d’actes Enric Granados de la Biblioteca Central de Cerdanyola. Des de l’AMPA us animem a participar!

 

unnamed

Benvolgudes i benvolguts.

Després del parèntesi de l’estiu iniciem el nou curs amb la mirada posada novament en el PEC i en el desenvolupament  dels reptes que ens varen marcar el curs passat, a través d’un ampli procés participatiu obert a la ciutadania, en el qual heu intervingut molts i moltes  de vosaltres.

El passat dia 4 es va reunir  el Grup Impulsor del PEC i després d’analitzar el moment en què ens trobem es va acordar  convocar una ASSEMBLEA OBERTA DEL PROJECTE EDUCATIU DE CERDANYOLA, amb dos objectius clars; el primer obrir la participació del projecte al màxim de persones possible i el segon , explicitar la tasca realitzada fins ara pels  grups de treball : «Ús educatiu dels espais i equipaments urbans», «Itineraris educatius al llarg de la vida: possibilitats a Cerdanyola» i «El paper de les famílies a la ciutat educadora».

Volem donar a conèixer els reptes plantejats per sumar noves visions, ampliar la base participativa, reprendre la vinculació de persones interessades i estendre la implicació de diferents sectors i persones de la ciutat en allò que és cosa de tots i totes, fer de la nostra una ciutat educadora.

 Et convidem a aquest acte i esperem comptar de nou amb la teva presència i participació.