Bassals al pati d’infantil

29 Maig 2014

Aquest matí ens hem sorprès gratament al trobar-nos amb la brigada de l’ajuntament netejant les canalitzacions de la zona del menjador del col·legi.

Segons ens han comentat tenen previst la neteja de totes les canalitzacions del col·legi. Han començat per la zona del menjador, seguidament faran els del pati dels grans i per últim els de la zona d’educació infantil.

Li vam preguntar als treballadors de la brigada si els importava que els féssim unes fotos per publicar-ho al nostre bloc. Encara que ens han donat la seva autorització molt amablement nosaltres per la nostra part vam decidir ocultar les seves cares.

 

29-mayo-2014

——————————————————————————————–

12 de Maig de 2014

Ens vam reunir amb la Regidora Sra. Maria Reina per exposar-li els problemes de la qualitat de l’aire del menjador i dels tolls del pati de P3-P4-P5.

La Regidora ens va informar que els documents els estaven valorant els tècnics de l’ajuntament i que en unes setmanes ens informaria de la situació.

 

—————————————————————————————————————
Març 2014
Aquest és el document d’infraestructures que és va presentar per la comissió a Consell Escolar al mes de febrer.Informe Deficiència Tolls al pati d’Infantil Va ser tramitat a l’ajuntament el 3 març 2014 per M ª José López Camero directora de l’Escola Saltells.Registre Informes
——————————————————————————————————-
Febrer 2014

La brigada de l’ajuntament ha buidat el gran bassal que hi havia davant de les classes de P3 i ha aplanat el terra. Desprès ha netejat el desguàs de la font i ha arreglat el sorral.

Ara falta que ens facin els forats al mur perquè quan torni a ploure l’aigua pugui evacuar per diverses sortides diferents.

I el més important és que un cop fets els forats, hi hagi un manteniment perquè no es torni a produir aquesta mateixa situació; es saturin de terra i l’aigua no es pugui evacuar i tornin a apareixer els bassals.

——————————————————————————————————-
Novembre 2013

Hem fet servir el nou document “Full de comunicacions de manteniments”, que ens va proporcionar la nova directiva del col·legi, per comunicar la necessitat de la millora del pati d’infantil per evitar que quan plou es formen els basalts.

Blog - Full de comunicacio de manteniments-Pati d'infantil
———————————————————————————
Juny 2013

Al pati d’infantil quan plou es creen bassals de grans dimensions amb el consegüent perill de què els nostres petits acabin xops quan surten al pati a jugar. Les mestres perden temps canvien de roba als petits que és mullen.

A més per als pares és molt molest haver d’anar esquivant els bassals a l’hora de les entrades i sortides per no mollar-se els peus.

Creiem que amb un bon manteniment de les canalitzacions, mantenir-les sense sorra, podríem evitar part d’aquestes situacions.

També es podrien posar desguassos cap a l’exterior a la zona de la tanca com tenen davant les classes de P4.

O un altre sistema de canalització davant de les classes que no s’omplin amb la terra del pati. Amb un sistema de neteja més fàcil i eficaç.

SAMSUNG

SAMSUNG

IMG-20130430-WA000

SAMSUNG

Escribe un comentario con tus opiniones

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow