Benvinguts al curs 2017-2018!

Benvinguts al curs 2017-2018!

Hola famílies!

Des de l’AMPA Saltells us volem donar la benvinguda a aquest curs escolar i esperem que sigui un gran curs per tots els nostres nens i nenes!

Us intentem passar un resum d’informació i novetats de cara a aquest curs:

  • Demà dimecres 20 de setembre a les 17h al gimnàs es farà la reunió informativa de menjador, una bona ocasió per conèixer com funciona aquest servei.
  • També demà dimecres 20 de setembre a les 21h farem la primera Junta d’AMPA d’enguany, on planificarem les diferents activitats que es faran durant el curs, es revisarà l’estat de les diferents comissions i veurem l’organització de la Junta ja que aquest curs toca canvi. Les juntes són obertes a tots els socis, esteu convidats a participar!
  • La comissió de socialització ha estat treballant molt dur durant l’estiu, aquest curs té nous responsables i un munt de nous col·laboradors, fent que el projecte pugui continuar endavant i sense els quals no seria possible.
  • L’horari d’acollida matinal s’ha allargat, a partir d’ara es pot fer ús des de les 7:30 atenent a les necessitats de més famílies.
  • S’està treballant en posar un nou forn a vapor al menjador per a que el menjar sigui més sa, conservi totes les propietats i no s’hagi de cuinar amb tanta antelació.
  • Projecte Pintem el Pati, continuarà omplint de color la nostra escola.
  • La Comissió d’infraestructures continua treballant per millorar l’escola, una de les accions més reivindicades és millorar la temperatura a les aules. Això ja ha donat els seus fruits iaquest estiu per fi s’ha instal·lat la ventilació creuada al pis superior. Esperem que amb això no s’hagi de repetir el que va passar el curs passat, quan al final de curs no es podien fer servir les aules del pis de dalt. Igualment continuarem atents per veure possibles millores.
  • A partir d’aquest curs, els alumnes de 5è no hauran de comprar les flautes, l’AMPA es farà càrrec d’aquesta despesa ja que a la darrera assemblea es va incorporar als pressupostos.

Continuarem informant, i ja sabeu que l’AMPA necessita nous col·laboradors, és important la renovació per mantenir un AMPA forta i activa, us hi esperem!