CAPAQUÍ TEATRE DE L’AMPA DE L’ESCOLA SALTELLS INTRODUEIX LA CIÈNCIA AL CICLE INFANTIL

CAPAQUÍ TEATRE DE L’AMPA DE L’ESCOLA SALTELLS INTRODUEIX LA CIÈNCIA AL CICLE INFANTIL

Avui dia 28 de setembre pel matí, uns quants membres del grup de teatre de l’AMPA de l’escola ha fet una petita representació pels cicle infantil.

La representació ha girat entorn de la ciència amb l’objectiu d’introduir el projecte d’aquest curs escolar als més petits. P3 han estat els primers en gaudir de l’espectacle, seguits per P4 i en darrer lloc P5.

Tres científiques i dues becàries han fet 5 experiments ben diferents davant dels més petits; què podem fer perquè un ou sencer entri en una ampolla sense trencar-se? La mandarina flotadora!, com aprofitar la darrera gota de sabó d’una ampolla, com girar un got ple d’aigua i que aquesta no caigui, i com reaccionen diferents elements quan els barreges.

Petits i grans han gaudit, tot animant-los a preguntar-se el perquè de les coses, i a trobar la resposta investigant.

Finalment s’ha tancat la representació amb una petita cançó on tothom ha ballat. 

Moltes gràcies als membres del grup de teatre de l’AMPA i recordeu que tot això no seria possible sense les famílies sòcies de l’AMPA, així que no dubteu en fer-vos socis i col·laborar!

COM FER-SE SOCI: Si no teniu fills/es a primària s’ha de pagar 15€/curs per família. En efectiu al despatx de l’AMPA de 8 a 10h o fent una transferència per aquest import a la següent CC del BancSabadell: ES 28 0081 0407 11 0001201723 (Indicant els cognoms de la família en el concepte).