Carnestoltes 2018 - Som artistes!!!!

Carnestoltes 2018 – Som artistes!!!!

Hola famílies! encara estareu amb la ressaca de les festes de Nadal però no us relaxeu massa que en res tenim aquí el Carnestoltes! Enguany tornarem a participar a la rua de Cerdanyola el dissabte 10 de febrer per la tarda i des de l’AMPA ja estem organitzant la comparsa!!!!

Com que aquest curs el projecte de l’escola són els ARTISTES, la comparsa del Saltells anirà relacionada amb aquest tema.  Sabem que molts de vosaltres voleu demostrar el talent familiar;  així doncs, i com a novetat, aquest Carnestoltes deixem a la vostra imaginació la confecció de la vostra disfressa, i la única condició és que estigui relacionada amb el món de l’Art.

Per poder organitzar la comparsa de l’AMPA SALTELLS és molt important saber el nombre de persones que hi desfilaran. Cal que tothom que vulgui participar enviï un correu electrònic a:  info@ampasaltells.org amb les següents dades:
.- Nom de la Família
.-Nombre de participants

Abans del 31 de Gener!

Com a novetat també, aquest curs tindrem la magnífica col·laboració del conjunt BATÚCAMELA que ens acompanyarà donant ritme a la nostra comparsa.

Animeu-vos i deixeu volar la vostra imaginació pel món dels Artistes!

(continuarem informant…)