Castanyada 2014

Castanyada 2014

Benvolgudes famílies, aquest any, com de costum, les castanyeres de l’escola Saltells van sorprendre els alumnes de cicle inicial. Com que no trobaven les castanyes van fer un conjur. Però  enlloc de les castanyes va aparèixer el gat «marrameu», que amb el seu prodigiós olfacte i, com no, l’ajut dels alumnes, finalment, van trobar les redites castanyes i un any més la castanyada va arribar. Voleu fer un tast??!!!

[Not a valid template]

El divendres la nostra estimada «Maria la castanyera» va marxar amb els nens d’infantil a la muntanya a buscar les castanyes. Però el Saltells no es va quedar sense castanyera, sabeu qui va repartir les castanyes a l’escola??? Emma la castanyera, la nèta de la nostra Maria, qui va amenitzar la jornada amb un look més heavy metal però amb tot l’entusiasme de la seva àvia. Us animem a cantar amb ella!!!!

[Not a valid template]

 

I per finalitzar la Castanyada 2014 vam poder gaudir de l’Arbre de Tardor que vam fer entre tots els nens i nenes del Saltells. Tots els participants van rebre un petit obsequi ben merescut, oi que va quedar impressionant?

Preparant l'arbre

Imagen 1 De 4

Preparant l'arbre

I des d’aquí felicitar a la comissió de Culturals, al grup de Teatre i als pares i mares voluntaris per la feina feta, sense vosaltres no seria possible fer-ho.

(*) Aquest article ha estat escrit per una mare de l’escola, si voleu participar en propers articles contacteu amb web@ampasaltells.org