Comencem el nou curs 2015-2016!

Comencem el nou curs 2015-2016!

Falta poc per començar un nou curs, i des de l’AMPA Saltells us volem desitjar un bon inici, sobretot als autèntics protagonistes, els nostres nens i nenes. Esperem que estigui ple de coses bones i entre tots i totes fem que sigui un curs inoblidable.

Per començar, volem recordar unes quantes dates importants que ja podeu guardar a la vostra agenda:

  • Dilluns 14 de setembre: Inici del curs escolar i del servei de menjador, excepte pels alumnes de P3 ja que estan en període de adaptació.
  • Dimarts 15 de setembre a les 16.45: Reunió informativa Extraescolars. En aquesta reunió ens explicaran el funcionament de les diferents activitats, el material que han de portar, com s’organitzen, etc.
  • Dijous 17 de setembre:Inici activitats extraescolars
  • Dilluns 21 de setembre 28 de setembre 16.45: Reunió informativa menjador. L’empresa Alimentart que gestiona el nostre menjador ens explicarà de com funciona i ens aclarirà dubtes. És molt important assistir per conèixer de primera mà la dinàmica del menjador.
  • Divendres 2 d’octubre 16.45: Primera Junta d’AMPA del curs, les juntes estan obertes a tothom que estigui interessat en assistir. Si voleu veure com funcionem o voleu participar a l’AMPA és un bona oportunitat per conèixer-nos

Bon començament de curs, ens veiem per l’escola!