El laberint de les emocions, amb el grup de teatre de l'AMPA i la coral infantil del Saltells

El laberint de les emocions, amb el grup de teatre de l’AMPA i la coral infantil del Saltells

Hola famílies,

Com cada final de curs arriba l’esperada obra del grup de teatre de l’AMPA ‘Cap aquí teatre’. Aquest any la representació oberta es farà de nou a l’ateneu, el divendres 8 de juny a les 21h (entrada lliure).

L’obra d’enguany és El laberint de les emocions, obra basada en el conte d’Anna Llenas El monstre de colors i adaptada per l’Anna Bigas, mare de l’escola. Com a novetat, tindrem la col·laboració de la Coral Infantil de l’Escola Saltells, dirigida per l’Elisabeth Blasco, tenim a tots els membres ben emocionants assajant de valent per a que surti tot bé!

Estem segurs que us agradarà!

AVÍS PELS MEMBRES DE LA CORAL: Des de l’AMPA us volem demanar un esforç important per tal que porteu els nens i nenes que estan inscrits a l’assaig general a l’Ateneu del dia 8 de juny a les 15:30 hores.  

Som conscients que és fora de l’horari escolar i per tant és un tema voluntari, però és important que hi hagi el màxim nombre de nens i nenes ja que es tracta d’un assaig general per tal que sàpiguen com es posicionaran al vespre, provin el so i altres aspectes tècnics. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.