EL PATI D'UN SOMNI D'INFANT

EL PATI D’UN SOMNI D’INFANT

Hola famílies!

Des de la comissió de culturals us volem fer arribar l’última bona notícia referent al projecte Pintem el pati. Després de l’exitosa primera intervenció al pati d’infantil, estem treballant en un nou projecte: EL PATI D’UN SOMNI D’INFANT

Per aquest motiu, fa uns mesos es va proposar als nois de segon de batxillerat artístic de l’Institut Jaume Mimó, si volien col·laborar amb el projecte proposant-nos idees i la resposta ha estat positiva, per part de tota la comunitat del INS Jaume Mimó: direcció, professorat i alumnes.

D’entre totes les propostes ja tenim 11 finalistes que vindran un dia a presentar les seves obres als nostres nens i nenes, ja que seran els que votaran per decidir quines 3 pintures decoraran el seu pati. Aquí les podeu veure! (seleccioneu per veure-les més gran)

Amb la finalitat de buscar finançament, el projecte es va presentar a una convocatòria de retorn social de CxC i ha estat escollit. S’ha valorat molt positivament que s’està fent una molt bona feina motivant que col·lectius diferents treballin plegats.

Seguim treballant…. us anirem informant, i ja sabeu que tota ajuda serà benvinguda !