ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2014

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2014

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres per recordar-vos que estem en plena campanya d’eleccions al Consell Escolar. La votació per escollir els representats del sector pares, mares o tutors legals es durà a terme el proper 25 de novembre de 2014 en horari escolar.

Per tots aquells que no tenen clar que és el Consell Escolar, us en fem cinc cèntims:

  • És l’òrgan de govern de cada centre educatiu, a on estan representats director, professorat, alumnat (en el nostre cas pare/mares/tutors legals), personal administratiu i de serveis.
  • La funció principal és participar en la presa de decisions en relació amb aquells temes importants per al funcionament i l’organització del centre: projecte educatiu, programació general, gestió econòmica, etc.
  • Els membres del Consell Escolar són elegits per un període de quatre anys i es renoven per meitats cada dos anys.

Cóm es pot participar a les eleccions al Consell Escolar?

  • Presentant la vostra candidatura (presentant el següent document)
  • Participant coma supervisor/a d’eleccions (presentant el següent document)
  • Votant el dia de les eleccions.

Per què hem de tenir representants el sector dels pares/mares al Consell Escolar?

Som els responsables de la formació dels nostres fills/filles i és important tenir uns bons representants al Consell Escolar.

Les famílies i els docents compartim un mateix objectiu: l’educació dels nostres fills/filles. Per això hem de ser capaços de decidir entre tots a què ens comprometem per aconseguir-ho.

L’èxit educatiu dels nostres fills també depèn del funcionament i el clima del centre. Implicar-nos en el seguiment i l’avaluació d’aquest funcionament és implicar-nos  en l’èxit del nostre fill.

És la manera de fer arribar la vostra veu en temes que us poden preocupar.

US ANIMEM A PARTICIPAR!!!! Recordeu que el termini per presentar les vostres candidatures fins 14 de novembre de 2014!!!

Més informació a la web del Gencat