Excursió a la Font de Can LLoses

Excursió a la Font de Can LLoses

Avui diumenge hem anat a la Font de Can Lloses d’excursió amb la idea de passar una bona estona i de pas poder fer el manteniment anual de la font. Ens hem aixecat amb un dia espectacular i hem començat el nostre camí cap a la font. En arribar al punt d’informació del Parc ens hem trobat a moltíssima gent ja que avui també era l’Aplec de Sant Iscle, així que una mica més tard del previst hem començat a pujar cap a la font.

Durant el camí hem anat prenent nota de les senyalitzacions i els punts informatius dels camins, ja que, a més de fer el manteniment, li hem de passar al Consorci del Parc del Collserola un informe de la ruta i l’estat de la font.

Quan hem arribat a la font hem trobat que estava en molt mal estat, hi havia com dos pams de fang que feia que no es pogués veure la pedra. Així que tots ens hem posat a treballar com un gran equip, picant, traient desenes de cabassos de fang i netejant tota la brutícia. Dues horetes intenses que finalment han donat el seu resultat. Mireu com ha quedat!