IMPORTANT: Comunicació-relació famílies i AMPA curs 2020-2021

IMPORTANT: Comunicació-relació famílies i AMPA curs 2020-2021

MOLT IMPORTANT

Comunicació-relació famílies i AMPA curs 2020-2021

Som conscients que aquest curs escolar 2020-2021 serà excepcional i és per això que tots i totes hem de ser responsables.

Per tal d’evitar aglomeracions de gent, creuaments amb alumnes i personal docent dintre de l’escola i, en definitiva, per evitar contagis, hi ha diverses instruccions que caldrà tenir en compte, pel que fa a la comunicació entre Famílies i AMPA i la nostra forma de relacionar-nos.

  • Despatx AMPA: l’Edi (secretària de l’AMPA) continuarà de manera presencial, com sempre, en el mateix horari. A partir de dimecres 9 de setembre. Però, només atendrà trucades telefòniques i correus electrònics. Si, en algun cas excepcional, és imprescindible anar al despatx de manera presencial, necessitareu concertar una cita amb ella.
  • Extraescolars – venda bates i roba esportiva: ídem punt anterior. En aquest cas la Sílvia (coordinadora d’extraescolars per part de l’empresa que ho gestiona), treballarà de manera presencial en la mateixa franja horària. A partir de dilluns 14 de setembre Però, només atendrà trucades telefòniques i correus electrònics. Si, en algun cas excepcional, és imprescindible anar al despatx de manera presencial, necessitareu concertar una cita amb ella i us atendrà.
  • Menjador i acollida: també ho gestionarà l’Edi. A partir de dimecres 9 de setembre. És important que aquesta setmana envieu totes les inscripcions al menjador i comuniqueu si els vostres fills i filles faran ús del servei d’acollida. Com hem comentat en els punts anterior: només atendrà trucades telefòniques i correus electrònics. Si, en algun cas excepcional, és imprescindible anar al despatx de manera presencial, necessitareu concertar una cita amb ella.

Us recordem totes les vies possibles per poder contactar amb nosaltres:

Gestions de Acollida, Menjador i quota AMPA

Persona de contacte: Edi

Horari d’atenció directa: De 8:00 a 10:00

Telèfon: 93 691 69 57

Menjador: menjador@ampasaltells.org

 

Gestions de Extraescolars

Persona de contacte: Sílvia

Horari d’atenció directa: De 16:30 a 18:30

Telèfon: 93 691 69 57

Extraescolars: extraescolars@ampasaltells.org

 

Altres Gestions / Informacions: info@ampasaltells.org

 

COMISSIONS

Socialització de Llibres i Material: socialitzacio@ampasaltells.org

Culturals: culturals@ampasaltells.org

Comunicació: comunicacio@ampasaltells.org

Infraestructures: infraestructures@ampasaltells.org

Teatre: teatre@ampasaltells.org

Delegats: coordinadordelegats@ampasaltells.org

 

WEB AMPA

Intentem estar al dia i publicar tota la informació que rebem. Així com temes que creiem importants. http://ampasaltells.org/

 

CIRCULARS

Continuem enviant circulars a totes les famílies de les quals tenim adreça electrònica. És molt important que les vostres dades estiguin actualitzades. Si feu alguna modificació, si us plau, envieu un correu a comunicacio@ampasaltells.org per tal de poder modificar la nostra base de dades.

 

GRUPS WHATSAPP Classe

Informació més informal. Intentem enviar al grup de delegats de pares tota la informació que creiem important. Per tal que ho passin als grups de classe. Tant les circulats com altres de caire menys oficial.

JUNTES D’AMPA

Aquest curs haurem de canviar el format. Fins ara, les Juntes mensuals de l’AMPA eren obertes a tots els socis. Fet que no era obligatori, però ens agradava fer-ho d’aquesta manera perquè tot fos més transparent i totes les famílies poguéssiu aportar els vostres comentaris, idees, queixes,…

Però donada la situació que estem visquem, ens veiem obligats a fer-les estrictament amb els membres de la Junta de l’AMPA i, sempre que es pugui, per via telemàtica o en espais oberts, mantenint les mesures sanitàries.

De totes maneres, si teniu interès en participar en alguna d’elles, ens ho podeu dir a través del mail comunicacio@ampasaltells.org

Al calendari que teniu a la web de l’AMPA publiquem les cites importants i, per tant, podeu conèixer quan serà la propera Junta. També, des de el curs passat, pengem totes les actes de les reunions un cop s’han aprovat en Junta. Per tant, si no podeu connectar-vos, les podeu consultar.

Com veieu, teniu moltes vies de comunicació amb nosaltres i, de ben segur, que els ampliarem i millorarem.

Sabem que no és fàcil relacionar-nos d’aquesta manera. Però hem de pensar en la salut dels nostres fills i filles i de tota la comunitat educativa.

Una forta abraçada,

Junta AMPA Escola Saltells