Ja estan a punt les colònies en família!!!

Ja estan a punt les colònies en família!!!

Aquest curs canviarem la platja pel Pirineu, amb noves activitats que segur que agradaran a grans i petits.

L’estada començarà divendres dia 12 de maig amb el sopar o dissabte 13 de maig amb activitat i dinar, segons si voleu estar-hi 1 o 2 nits, i finalitzarà  diumenge 14 de maig amb el dinar.Com cada any hi haurà activitats amb monitors, tant per als infants com per als adults, incloses en el preu final.

Els preus enguany són els mateixos per a nens (els nens paguen a partir de 3 anys) i per a adults:

1 NIT (1 Pensió completa+1 dinar) a habitació estàndard per 3-4 persones des del dinar de dissabte al dinar de diumenge: 61,20€ per persona IVA inclòs. Les activitats s’iniciaran dissabte a la tarda.

2 NITS (2 Pensions completes) a habitació estàndard per 3-4 persones entrant  divendres per la nit i sortint diumenge desprès de dinar: 81,60€ per persona IVA inclòs. Activitats des de dissabte al matí.

Tenim reservades un número limitat d’ habitacions, totes elles amb bany privat. Cadascú ha de fer la seva reserva de la següent manera:

1.    Accedir a la web: https://www.turismeenfamilia.com/ponts-i-festius/pont-de-maig/rafting-maig-pirineu

2.    Un cop dins l’Hotel Contes de Pallars anar al botó reservar

3.    Escollir el cap de setmana del 12-13 de maig, posar entrada divendres o dissabte, els adults i infants que sereu, i buscar habitació estàndard.

MOLT IMPORTANT!!!: Als comentaris de la reserva heu de posar que sou de l’AMPA de l’escola Saltells, així podrem estar tots plegats fent les mateixes activitats, tant els adults com els nens. Si no, us podrien adjudicar activitats amb famílies alienes a l’escola.

Per a qualsevol pregunta o informació addicional podeu trucar a la CRISTINA   ROCA de les 9.30 a 13.30 i de les 16 a les 20h  al 93.409.20.71

El pagament es realitzarà amb targeta de crèdit.

EL TERMINI D’INSCRIPCIONS ÉS DES DE DILLUNS 24 A DIUMENGE 30 D’ABRIL !!!!!

Informació addicional: A l’hotel hi ha SPA amb un cost addicional de 6€ per persona, tant si és adult com si és nen. Si voleu fer-ne ús heu de  portar casquet de bany i banyador.

ANIMEU-VOS! SERÀ INOBLIDABLE!