Ja podeu encarregar la vostra disfressa!

Ja podeu encarregar la vostra disfressa!

Encara sou a temps d’encarregar la disfressa del Carnestoltes 2015! La rua serà el dissabte 14 de febrer i esperem que aquest any la participació sigui tant bona com en anys anteriors.

El resultat de les votacions que vam fer per escollir la disfressa ha estat:

votacionsCarnestoltes

Per tant, serem ELS PIRATES DEL SALTELLS!!!

Per encarregar-la podeu passar-vos pel despatx de l’AMPA 17, 18 i 19 de desembre de 2014 de 16:30 a 17:00 hores 18 de desembre de 2014 de 9:10 a les 9:30 hores. 

Recordeu que heu de portar la butlleta, que trobareu a l’enllaç, complimentada i els diners en efectiu per a poder fer el pagament en el mateix moment de fer la comanda.

Les mostres de les disfresses estaran exposades al despatx per a que les podeu veure.

pirates3

Hem pensat en una disfressa  per tots igual i consistirà en una casaca amb ratlles blanques i vermelles, un cinturó, un mocador pel cap i un barret de pirata. A sota s’haurà de portar una base de pantalons o faldilla i jersei de color negre.

El preu de tot el conjunt es de 7€ les talles petita i mitjana, i de 10€ les talles gran i super-gran. El preu inclou la disfressa i les despeses associades a l’organització de la rua: lloguer de l’equip de so i grup electrogen, compra de material per guarniments, etc.

Fem que la comparsa dels PIRATES DEL SALTELLS sigui tot un èxit!