Jornada partida o continuada?

Jornada partida o continuada?

Benvolgudes famílies,

La passada Assemblea general de socis es va aprovar treballar sobre la jornada continuada (podeu consultar l’acta). Per aquest motiu es necessiten pares/mares amb capacitat de recerca i ganes de treballar. La seva missió serà cercar informació, de forma conjunta amb l’escola, sobre la jornada continuada (jornada de 5 hores lectives, sense  descans al migdia per a dinar) enfront de la jornada partida que fem actualment..

La idea és treballar el tema buscant pros i contres a través de persones enteses que poguessin venir a fer xerrades informatives per als pares,  de fer jornades de taules rodones per poder debatre el tema (conciliació familiar, aspectes pedagògics, necessitat o no de la mesura)…

Un cop tothom estigués prou informat, la idea és realitzar una votació per saber quina és la posició real de les famílies del Saltells envers aquest tema, ja que tot i que des de el Departament d’Educació només es permet sol·licitar aquest tipus de jornada només als centre de secundària i batxillerat, seria important saber el sentir de la nostra comunitat educativa respecte aquesta possibilitat.

Aquelles persones que estigueu interessades en portar endavant aquest projecte,  podeu fer arribar un correu electrònic a directiva@ampasaltells.org fins al 30 de gener, indicant el vostre nom i cognoms  i telèfon de contacte. 

Moltes gràcies!