L’Alcaldessa Carme Carmona visita l’escola Saltells

L’Alcaldessa Carme Carmona, la regidora d’Educació Maria Reina, el regidor de Manteniment d’ Espai Públic Félix Sánchez i un tècnic de l’ Ajuntament ens han visitat avui a l’Escola Saltells .

La nostra directora Mª Jose, la conserge Montse, i un grup de pares i mares de la Comissió d’Infraestructures, els hem explicat i mostrat quines eren les deficiències que pateixen el nostres fills a l’escola.

Hem visita el menjador i entre d’altres aspectes, els hem mostrat  que és el que provoca les elevades temperatures i com afecten els nens. Així mateix, els hem explicat com creiem que es pot millorar la qualitat de l’aire i reduir les altes temperatures.

També hem comentat altres deficiències que s’han anat detectant; regulació ineficient de les calderes, tanca exterior poc resistent, tolls al pati d’infantil, elevades temperatures a les aules del pis superior de l’escola, etc.

L’alcaldessa Carme Carmona donarà el seu suport a les nostres reclamacions davant els Serveis Territorials de la Generalitat, responsable de l’edifici, i escriurà una carta de suport per tal que la nostra directora la pugui afegir al plec de reclamacions.

La conclusió d’aquesta visita de l’alcaldessa a l’escola és que a tots nosaltres ens preocupen els nostres fills i filles i que cal treballar plegats per solucionar aquestes deficiències.