NOVETATS MENJADOR CURS 2020-2021 - JA TENIM APP!!

NOVETATS MENJADOR CURS 2020-2021 – JA TENIM APP!!

Estimades famílies,

Us fem arribar una nova circular relacionada amb el menjador.  Tots i totes estem treballant perquè aquest sigui un curs el més segur possible pels nostres fills i filles. 

Una de les novetats d’aquest curs és que disposarem d’una APP!! Allà podreu consultar el menú i també tindreu informació sobre protocols, activitats fetes durant la setmana,…

En una segona fase, s’implantarà la comunicació bi-direccional amb les famílies, així como els informes trimestrals. Malauradament, per culpa de la situació viscuda els últims mesos i encara actualment, s’ha vist alterada la implementació total.

El funcionament és molt senzill i intuïtiu. La APP es diu «Mediterranea educación«.
El primer que heu de fer és descarregar l’APP i registrar-vos, indicant el vostre correu electrònic i el codi de centre. En el nostre cas és el 80080. A partir d’aquí, us anirà donant informació i podreu accedir.

El menú de setembre ja està carregat.

També us volem informar que aquest curs hi ha novetats respecte al funcionament del menjador. Aquests són els canvis:

• Cobrar els rebuts a mes vençut.
• Flexibilitzar la penalització per no gaudi del servei de menjador. En cas que el nen/nena falti més de 4 dies consecutius, el cost del servei serà de 3,50€ per dia.
• Elaborar menús més saludables, amb la possibilitat que siguin supervisats per l’Ampa, si escau.
• Realitzar un Pla d’Activitats Específiques. En aquests moments seran adaptades a la realitat de la COVID-19. Reportar a l’APP les fotografies i les explicacions de les diferents activitats diàries realitzades pels nens/nens, amb una freqüència continuada en el temps.
• Incloure al centre la figura de l’Encarregat/da de Centre. Serà l’únic interlocutor/a del dia a dia amb l’AMPA.
• Incloure postres especials amb motiu de festes i/o celebracions locals.

Moltíssimes gràcies!

Salutacions,
AMPA Escola Saltells