QUOTA MATERIAL I LLIBRES CURS 2020-2021

QUOTA MATERIAL I LLIBRES CURS 2020-2021

Estimades famílies,

Us comuniquem que el proper dia 15 d’octubre de 2020 es farà el gir del pagament de la quota de Socialització d’aquest any, pel primer fill. I el 15 de novembre la del segon i successius. 
Us fem un petit recordatori sobre les quotes a pagar aquest curs 2020-2021:

Alumnes d’infantil (P3, P4 i P5)
Els nens i nenes no tenen llibres. Sinó que treballen per projectes. Aquesta quota la gestiona directament l’Escola. Fa uns dies ens van fer arribar les circular informatives a totes les famílies d’infantil.

** Per aquest curs 2020-2021, les quotes són:

Curs P3: 148€
Curs P4 i P5: 98€. Degut a que s’ha fet un retorn de 50€, de la quota corresponent al tercer trimestre del curs anterior (COVID-19).

IMPORTANT: per les famílies d’infantil, que NO tinguin fills a primària, la quota de l’AMPA es paga a banda. També heu rebut circular de com fer el pagament dels 15€ per família. Heu de contactar amb l’Edi (Administrativa AMPA) per fer el pagament.
 
Alumnes de primària (de 1er a 6è)
Els alumnes de primària estan dintre del projecte de socialització de l’escola. Per tant sí fan servir llibres per algunes assignatures i d’altres es fan per projectes. A més tenen un material assignat per a cada nen. La quota de socialització la gestiona l’AMPA i, posteriorment, transfereix els diners corresponents: material a l’escola i compra de llibres a les diferents editorials.

** Per aquest curs 2020-2021, les quotes són:

Alumnes de 1er curs: 25€ (material) + 50€ (llibres) + 15€ (quota AMPA) = 90€
Alumnes de 2on a 6è curs: 50€ (material) + 50€ (llibres) + 15€ (quota AMPA) = 115€

També s’ha fet el retorn dels 50€ corresponents al tercer trimestre del curs passat.
Tornem a recordar que la quota d’AMPA es paga només 1 cop per família, per tant, el segon fill i successius pagaran una quota de 100€.
 
Condicions de pagament

Respecte de la quota de Primària (de 1r a 6è), si no informeu del contrari, des de l’AMPA realitzarem el gir de la quota en el mateix número de compte que l’hem fet en cursos anteriors.

Heu de contactar amb nosaltres en els següents casos:

  • Si heu fet qualsevol canvi en les dades bancàries.
  • Si heu fet sol·licitud de beca a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.
  • Si no teniu el rebut domiciliat.
  • Si el vostre fill passa aquest curs a 1r de primària.
  • Per qualsevol dubte o aclariment que tingueu.


Qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del Mail ampasaltells@hotmail.com. O trucant al despatx de l’AMPA pel matí: 93 691 69 57

Una abraçada,
AMPA Escola Saltells