Resum Activitats de Nadal

Resum Activitats de Nadal

Hola famílies! Una mica tard però bon any a tothom! El trimestre ja ha començat i totes les activitats de l’AMPA estan en marxa, però no volíem deixar passar l’ocasió de fer un resum de tot allò que s’ha fet per Nadal.

La Comissió de Culturals ens va proposar guarnir l’escola amb motius nadalencs, gràcies a la col·laboració de famílies de l’escola vam poder fer un arbre de Nadal ben maco per la porta de l’escola. Però el més destacable va ser la gran participació dels nens i nenes de l’escola, que van portar guarniments fets a mà per decorar els arbres de Nadal del gimnàs, va haver tanta participació que finalment van ser dos arbres els que es van guarnir!

unnamed (1)  

nadal2

I no podia faltar el Rei d’Orient, que va arribar a la nostra escola amb els seus patges i un per un va atendre les peticions de tots els nens i nenes, i els va regalar un petit detallet.

unnamed (2)

A més d’aquestes activitats a la nostra escola, el grup de Teatre de l’AMPA va participar en els actes del Xè Camí de la Justícia, representant l’obra El senyor de Saltells. Estem molt orgullosos d’aquest grup de teatre que tant bé ens representa allà on van.

I no sabem si va ser un regal de Reis o el nostre amic Bob el manetes però per fi podem dir que l’intèrfon per comunicar-nos amb el menjador i el despatx de l’AMPA està arreglat! La comissió d’Infraestructures no para ni per Nadal

Doncs, això es tot, esperem que tingueu un bon començament de trimestre!