Samarretes grogues "SOS Ensenyament Públic"

Samarretes grogues «SOS Ensenyament Públic»

Continuem amb la campanya DIMECRES GROCS com a reacció contra les polítiques de retallades en l’educació pública! Cada dimecres tothom que vulgui pot assistir a l’escola vestint una samarreta de color groc o una xapa reivindicativa a mode protesta contra la situació que s’està vivint en l’àmbit educatiu.

La samarreta pot ser l’homologada amb el logo “SOS Ensenyament Públic de qualitat” o qualsevol samarreta de color groc. Per aquells que en vulguin una d’oficial, us informem que des de la Plataforma d’AMPA’s de Cerdanyola (PAC) s’està gestionant una comanda general, que aglutinarà les comandes que facin totes les escoles.

A aquest efecte, i perquè les famílies del Saltells interessades en comprar una samarreta o xapa “oficial” puguin fer la seva comanda sense haver-se de desplaçar, les representants de la comissió de retallades del Saltells el proper divendres dia 24 i el dimecres 29 d’octubre de 2014, de 16.30 a 17.30 hores, estaran a la porta del despatx de l’AMPA per agafar les vostres comandes.

Els preus són:

– Xapa: 1 euro. 

– Samarretes infantil: 3,60 euros (talles 3/4 – 5/6 – 7/8 – 9/10 i 11/12) 

– Samarretes adult: 4,10 euros (talles S – M – L – XL – XXL)

Us esperem a tots i a totes de groc per defensar una escola pública de qualitat!