Socialització no tanca per vacances

Socialització no tanca per vacances

Ja fa dies que a l’escola no se senten els nens i nenes, però l’activitat continua tot preparant el nou curs. I una de les comissions que més durament treballa és la de socialització, no és tant coneguda com altres de les comissions que tenim a l’AMPA però potser és aquesta una de les més importants i de les que més beneficis ens comporta per a totes les famílies.

Des que va acabar el curs s’han estat revisant tots els llibres socialitzats. Actualment només tenim llibres socialitzats reutilitzables a partir de 3r. Per tant s’han hagut de revisar uns 200 lots de llibres, penseu que cada lot pot comportar uns 5 llibres! La primera revisió la fan les famílies, i s’ha d’omplir la famosa graella. Aquesta revisió és molt important ja que si cada família entrega els lots ben revisats, la feina es minimitza molt. És molt important implicar als nens i nenes en tot el procés, per a que vegin com és d’important i cuidin els llibres molt, a tothom li agrada rebre el lot de llibres ben cuidat, per tant nosaltres som els primers que hem de tenir cura dels nostres.

201607_socialització3

Aquest curs hem trobat lots perfectament revisats, però encara trobem lots que es podrien fer millor. Ja sabeu que davant qualsevol dubte la comissió sempre us el pot resoldre enviant un mail a socialitzacio@ampasaltells.org Si durant el curs veieu algun problema en els llibres és molt important avisar a la comissió, per exemple aquest curs hem trobat llibres de primer any defectuosos, si no aviseu no podem reclamar a les editorials!

Per fer aquest segona revisió per part de la comissió, vam fer una crida a través de delegats, i ens vam passar una tarda revisant i arreglant els llibres. Moltes gràcies a tots els voluntaris que van venir i sobretot a les persones que formeu part de socialització!
201607_socialització

Dimecres 27 tornarem a quedar per fer la identificació dels lots i preparar-los pel començament de curs, quedarem a les 18h, si alguna persona vol venir a ajudar sereu benvinguts! I si teniu dubtes, podeu enviar un mail a socialitzacio@ampasaltells.org