Teatre Curs 2014-2015

Aquest curs el grup de teatre de l’AMPA tenim un munt de projectes! Començarem participant de manera molt activa a la festa de la Castanyada, ajudarem al Rei Mag a portar un detallets a tots els nens i nenes de l’escola, seguirem engrescant a totes les famílies amb les nostres coreografies a la Rua de Carnestoltes i com a grup de teatre que som representarem l’obra que estem preparant per aquest curs, que tot i que és una sorpresa estarà en consonància amb el projecte de l’Escola per aquest curs, el mar.

El grup de Teatre Cap Aquí Teatre tornarà, a més,  a representar les següents obres:

    • Compte amb el Contes: el 30 de novembre a l’Ateneu de Cerdanyola. La representació tindrà un caràcter solidari ja que la recaptació anirà per l’ONG Adia. 
    • Els Saltells: el 21 de desembre al Museu de Ca N’Ortadó de Cerdanyola i a la tarda al Monestir de Sant Cugat. Vam representar aquest conte escrit per  Josep Maria Jaumà basat en la història de Berenguer de Saltells. 
    • El tresor de l’illa dels dofins: el 5 de juny de 2015 es va representar a l’escola tant per tots els nens i nenes, com per les famílies. L’obra estava dedicada a el mar, el projecte del curs 2014-2015. L’obra escrita per el  Miquel Àngel López, pare de l’escola i dirigida pel Miquel Espàrrecc. En la representació van participar: Laura Vega, Anna Bigas, Miquel Àngel López, Josep García, Marta Berdala, Anna Mª Aragón, Ester Isalt i Cristina Montpart.

Enrere

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow