Teatre Curs 2011-2012

Curs de canvis dins de la comissió, sortida de diverses mares que la formaven (ens quedem només cinc mares) i llavors fem una recerca per a tots els pares dels cursos per a veure si algú vol formar part d’aquesta comissió. Trobem per primer cop pares disposats a fer d’actors-animadors, així doncs entren a formar part del Grup de Teatre 3 pares (per fi tindrem homes per a fer els papers masculins).
A part de les activitats de la CASTANYADA amb la nostra “Castanyera” i el rei mag amb el seu patge que ens visiten cada NADAL, aquest any també des de la comissió vam promoure:

“ELS COWBOYS DEL SALTELLS – CARNESTOLTES 2012”
Ens vam encarregar de les disfresses contactant amb diferents proveïdors i vam animar als nens i als gran el dia de la festa a l’escola i el dissabte de rua a Cerdanyola, aquest any va ser la més multitudinària comparsa del Saltells (+ de 300 Pers), tots disfressats de Cowboys, amb diligència, cavalls, i molta, molta marxa. Tornem a guanyar el primer premi com a comparsa, dins dels premis de final de la Rua. El Premi: Menjars
típic del poble (embotits, pa de pagès, etc). Posteriorment amb el premi es va fer una festa a l’escola per gaudir-hi tots.

C20102011_3

«EL MISSATGE»
La historia va d’un rei d’un país medieval anomenat CapAquí, que rep un pergamí amb una inscripció enviat pel rei del país germà CapAllà. Com que el rei de CapAquí no sap llegir, igual que tots els habitants d’aquest país, busca un mag que li digui què és això de llegir i per què no escolta el missatge quan li han dit que si ho llegeix diu coses, ell es pensa que allò parlarà. El Mag l’enganya per treure-li menjar, no aconsegueix fer parlar el pergamí, desprès contracta a una bruixa que tampoc té ni idea de què és allò de llegir i vol treure-li diners al rei. El patge reial enganya al rei també, i fins i tot la seva filla, la princesa que es vol casar amb qui el seu pare no vol, i fan un pla entre els dos per dir-li al rei que el seu estimat sí sap llegir i escoltar missatges, i així treure-li al rei el consentiment pel seu matrimoni. El cavaller estimat de la filla li diu al rei que el

missatge quan el llegeixes (que tots es pensen que és escoltar) diu que el rei és intel·ligent i molt savi, però en realitat el que diu el missatge és “el rei és tonto”, i el rei el fa penjar a sobre del seu tro sense saber de veritat el que diu.

Al acabar l’obra conscienciem als nens que és molt important estudiar i llegir, si no volen acabar com el rei, que tothom l’enganya i ell no se n’adona. Aquestes representacions (van ser tres) van ser tot un èxit, tant per als nens i mestres, com per als pares que van assistir a l’última d’elles.

La obra va tornar a estar dirigida per Miquel Esparrach i ens vam plantejar portar-la a més escoles i també a l’Ateneu.

C20112012_1

 

Enrere

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow