Teatre Curs 2012-2013

Seguim amb LA CASTANYADA I EL NADAL, segueix venint “la castanyera” a la nostra escola i “el rei mag amb el seu patge” per recollir les cartes dels nens i donar-los caramels.

“GOSPEL SALTELLS – CARNESTOLTES 2013”
Desprès de fer una votació entre pares i nens de l’escola entre dues propostes per disfressar-nos, (rumbers o Gospel) va sortir com a guanyador el grup de Gospel. Un pare de l’escola ens va aconseguir les disfresses i vam arribar a ser 260 persones disfressades igual. El grup de Teatre es va encarregar de les coreografies i de les cançons que es farien tant el divendres a l’escola com a la rua de dissabte, i pujats a sobre d’en cotxe disfressat d’escenari, vam cantar les cançons (fent playback) i vam dirigir les coreografies.

Aquest any vam tornar sense premi, no podem guanyar cada any, però ens ho vam passar d’allò més bé i no només ens vam animar entre nosaltres, sinó que també al públic que mirava la rua.

C20122013_1

«LES 3 PROVES»
A causa de l’èxit de l’anterior obra interpretada pel Grup de teatre AMPA Saltells (Ara ja amb nom “CapAquí teatre”), i les demandes del públic, hem decidit escriure i interpretar la segona part d’“El Missatge”. Com que el comentari general va ser “boníssima, però molt curta”, doncs aquest any l’allarguem, i així ha nascut “les tres proves” que interpretarem per als nens de l’escola a la setmana de Sant Jordi, fent un petit resum de l’anterior i estrenant la nova. Per final de curs representarem l’obra sencera “El missatge + les 3 proves”, a jornada de portes obertes a l’escola per a que pugui venir tot aquell que vulgui.

Si a la primera part li donàvem molta importància a llegir, a aquesta segona seguim donant-li importància a el mateix i, a més, expliquem en to de comèdia com es va crear a CapAquí la primera escola, que li hem  donat el nom de Saltells, i com tots els nens i grans del poble aniran allà a aprendre a escriure i llegir. Al rei el segueixen enganyant, tant el mag i la bruixa, com la seva filla, però és aquí on se n’adona que tots van anar contra ell i per aquesta raó decideix crear una escola, perquè a ningú li passi el que a ell li ha passat.
Tornarem a ser dirigits per Miquel Esparrach i aquest any també s’afegeix una nova mare al grup.

C20122013_2

Enrere

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow