Teatre Curs 2013-2014

Durant el curs 2013-2014 vam continuar fent animacions en les diferents festes organitzades a l’escola,  LA CASTANYADA, EL NADAL ajudant al rei mag, SANT JORDI amb la lectura de poemes, CARNESTOLTES… les festes al Saltells no són festes si no participa el grup de Teatre per engrescar a tots els nens i famílies de l’escola.

«CASTANYADA – CONCURS DE DISFRESSES!»
Aquest curs com a novetat a la festa de la Castanyada, a part de la participació de les nostres castanyeres dins l’horari lectiu, es va organitzar un concurs de disfresses a la sortida de l’escola.

C20132014_1

“EDAT MITJANA SALTELLS – CARNESTOLTES 2014”
Al Carnestoltes d’aquest any, tot el Saltells va retrocedir uns quants segles i ens vam endinsar en plena Edat Mitjana. El grup de teatre es va encarregar d’animar a tots els participants amb les seves coreografies. El resultat va ser de nou espectacular, amb una gran participació per part de les famílies que va fer que guanyéssim el premi a la comparsa més participativa. El premi va consistir en productes de la terra, i dies després es va organitzar un berenar amb passi de fotos de carnestoltes per totes les famílies.

C2013201421_3

«COMPTE AMB ELS CONTES»
L’obra d’aquest any tractava de la importància de la lectura i sobretot la lectura dels contes clàssics. Segons els personatges d’aquest conte, com els nens ja no en llegeixen tants, els personatges estan confusos, han perdut la memòria i no recorden de quin conte son. És un comèdia com diríem en castellà de enredos, però per públic infantil!!!

Aquesta obra tant divertida va ser escrita pel Josep García, membre del grup de Teatre i pare de la nostra escola, i dirigida per Miquel Esparrach

L’obra es va representar tant pels nens de l’Escola com pels pares, amb tant d’èxit que el grup tornarà a representar-la durant el curs 2014-2015.

Clipboard02

 

Enrere

Please enter Google Username or ID to start!
Example: clip360net or 116819034451508671546
Title
Caption
File name
Size
Alignment
Link to
  Open new windows
  Rel nofollow