Tot a punt pel Casta-ween!

Tot a punt pel Casta-ween!

Estem totalment endinsats a la tardor i ja està tot a punt per la super festa que estem preparats per la Castanyada. Com ja sabeu aquest any al Saltells farem una festa que combini la tradició catalana i tradicions importades com el Halloween, d’aquí surt el CASTA-WEEN!

  1. Tallers per preparar la festa

          Quan? Divendres 19/10/2018 i dimarts 23/10/2018. Horari: de 16.45h a 18h.
          On? Al pati d’infantil, principalment. Podeu portar berenar per agafar forces!
          A qui va dirigit? A totes les famílies i amics del Saltells.
          Què farem? La nostra idea és dividir els tallers en 2 grups:

i. Manualitats relacionades amb la Castanyada i Halloween. Tots podeu participar. Imprescindible portar un envàs de iogurt de vidre buit. Farem fantasmes, espelmes, cucurutxos per portar castanyes…

ii. NOVETAT: Aquest any volem muntar entre tots els primer PASSATGE DEL TERROR AL SALTELLS! Està adreçat als nens i nenes de cicle mitjà i superior.  Dissenyarem el passatge i el dia 31/10/18 el muntarem al pati perquè tothom pugui passar una bona estona.

Així que tant si voleu fer manualitats, com si voleu participar en el passatge de terror, us esperem el divendres 19/10 i dimarts 23/10!!!! 

  1. Festa de la “CASTA-WEEN”. Dimecres 31/10/2018 a les 16.30h tindrà lloc la celebració al pati gran. Farem un petit berenar acompanyat de música, pinta cares i el nostre Passatge del Terror.